JENSEN Services / Myggebeskyttelse og Insektfangere

Myggebeskyttelse Thermacell Halo + Refill 1 stk.

Spar ved samkøb.....
Der medfølger kit med op til 12 timers beskyttelse med Thermacell Halo. Ved at vælge denne pakke, får du yderligere refill med op til 12 timers beskyttelse. Ialt op til 24 timers beskyttelse.
Tilbud
468,00 439,00 DKK
stk.
Myggebeskyttelse Thermacell Halo + Refill 1 stk.
Plaget af myg?
 
Nogle bliver ikke stukket af myg, andre får myggestik på myggestik. Hører man til den sidste kategori, så vil al hjælp til at holde myggene væk være en gevinst.
 
Med en god mygge beskyttelse er det noget nemmere at være ude om aftenen i sommerens løb.
 
Når det blæser er der ikke så mange myg, som når luften står stille. Og når luften står stille, så virker Thermacell Halo og vore insektfangere rigtig godt.
 
Vi garanterer ikke at man ikke får myggestik, men chanchen reduceres kraftigt. Vores egne erfaringer er rigtig gode med både insektfangerne og Thermacell. 
 
Insektfangerne har brug for strøm, Thermacell Halo myggebeskyttelse kan man tage med sig overalt.
Frank Andersen, vinmand Ballerup:
 
I den varme tid sover jeg gerne udenfor, men er normalt meget plaget af myg. Bruger derfor et myggenet for at undgå myggestikkene. Er nu ikke glad for nettet, da der skal bruges noget tid på at få det til at sidde ordentligt og være tæt. Samtidig skal der stadig jagtes myg under nettet indtil de alle er væk.
Med Thermacell behøver jeg ikke nettet og den virker perfekt. Og når man skal op om natten alligevel, så kan man lige skifte måtten samtidig.
 
Herudover er det dejligt, når man sidder ude og hygger om aftenen, at man ikke bliver generet af myggene.
JENSEN Services | CVR: 18 88 93 74 | Jægersborgvej 20, 2800 Kgs. Lyngby  | Tlf.: 29 25 99 07 | jensen@jensenservices.dk