JENSEN Services / Terrassevarmer

Terrassevarmer

Lucciola 600 watt Infrarød Terrassevarmer

 
Lucciola er på 600 watt - rigtig god til parasollen.
 
Lucciola infrarød terrassevarmer arbejder i kortbølgespektret, hvilket betyder, at man får varme lige med det samme, som man tænder for den - på sekundet!

Og der er ingen eftervarme, når man slukker for den.

Det gør den ekstra økonomisk i drift.

Lucciola infrarød terrassevarmer er BILLIG i DRIFT.

Denne modellen på 600 watt bruger for ca. 1,50 kr. i timen, den på 1200 watt for ca. 3,00 kr. i timen.

Lucciola infrarød terrassevarmer kan enten sættes på parasollen eller på væggen udendørs på terrassen.

Lucciola infrarød terrassevarmer kan bruges både ude og inde.

Lucciola er IP55 godkendt, hvilket betyder, at den er godkendt til at sidde udenfor.

Man kan med fordel montere 2 eller flere Lucciola terrassevarmere i de yderste hjørner af en 3x3 meter parasol, så får man varme både forfra og bagfra. Til det er 600 watt modellen optimal.
Tilbud
På lager
1.499,00 1.299,00 DKK
stk.
Lucciola 600 watt Infrarød Terrassevarmer

Vi bruger vores have, terrasse og altaner mere og mere, og sommeren er ikke længere den eneste sæson for at være udenfor om aftenen. Flere og flere nyder også aftenerne om foråret og efteråret udendørs, hvor kulden ellers kan sætte en stopper for dette. Med en terrassevarmer kan sæsonen forlænges med flere måneder, og hos os finder du terrassevarmere til ethvert formål. Vores terrassevarmere kan både bruges ude og inde, så uanset om det er en åben terrasse, en lukket eller en udestue, så kan du finde det rette produkt hos os.

At vælge den rette terrassevarmer handler ikke kun om udseende, hvilket i de fleste tilfælde er det mindste problem. Det handler i høj grad også hvad dit behov er, og ikke mindst hvor den skal stå. Der er stor forskel på hvilken model du skal vælge, alt efter størrelsen på din terrasse, udestue, eller hvor den skal stå eller hænge. Vi har mange års erfaring i at hjælpe med at finde den helt rette løsning, uanset hvilken slags du skal have, Hvis du er det mindste i tvivl om, hvilken terrassevarmer du skal vælge, så må du meget gerne ringe til os. Så vil vi gøre hvad vi kan for at give den bedste vejledning om valg af terrassevarmer.

To typer af terrassevarmere.

Når man taler om terrassevarmere findes der groft sagt to slags. Enten er kilden gas fra flaske eller også er det elektricitet. Infrarød- og blacklight terrassevarmere der bruger elektricitet, er ikke dyre i brug, og rent faktisk er en infrarød eller blacklight terrassevarmer noget billigere i drift end en gas terrassevarmer. Målt i forbrug er det faktisk under halv pris, at benytte sig af elektricitet i forhold til at bruge gas. Hvis man har mulighed for tilslutning af strøm, der hvor terrassevarmen skal stå, er det derfor et billigere alternativ. Desuden er det også lettere at håndtere, da der ikke skal tilsluttes en gasflaske. Du slipper også for at risikere at løbe tør for gas, og skulle have en ekstra flaske stående.

Terrassevarmere med infrarød teknologi bruger stort set al den energi der anvendes til at afgive varmestråler med. Et panel i terrassevarmeren reflekterer og retter strålerne i den ønskede retning, hvilket sikrer, at der ikke er nogen unødvendig spredning på strålerne. Dette er endnu en af grundene til, at denne form for terrassevarmere er mere økonomisk end modeller der bruge gas, hvor det er sværere at styre de levende flammer. Kun en meget lille del, knap 5 %, bliver brugt til lys.

En anden af de helt store fordele ved at vælge en infrarød terrassevarmer, er at der ikke er nogen opvarmningstid. Lige så snart den bliver tændt, begynder den at varme. Dette er der med gasvarmere, og desuden er der heller ikke problemer med blæst, der enten kan blæse flammen helt ud, eller kanalisere varmen i en anden retning. Endelig kan infrarøde terrassevarmere også bruges indendørs eksempelvis i en udestue.

Vi har mange forskellige modeller så der er lidt for enhver smag eller pengepung. Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, så vi kan finde den helt rigtige terrassevarmer, som du kan have glæde af i mange år og som kan forlænge de lune aftenener med flere måneder.

Hvordan virker en Infrarød kortbølge Terrassevarmer?

De infrarøde stråler rammer overflader (eksempelvis kroppe, vægge, gulv) og varmer disse op.

Varmen kommer eller går med det samme, som der bliver tændt eller slukket for den infrarøde varmer.

Er der varmespild?

Den infrarøde varmer er monteret med et parabollignende panel. Den reflekterer og retter de infrarøde stråler i ønsket retning. På denne måde bliver al unødvendig spredning af de infrarøde stråler undgået.

Hvorfor vælge en infrarød varmer med IP55/65?

Infrarøde terrassevarmere med IP55/65 er velegnet til både udendørs- og indendørs brug.
De kan bruges på steder med høj luftfugtighed eller steder med meget støv.
Nogle er meget nemme at flytte - andre er beregnet til at sidde fastmonteret. Der er en mulighed for at vælge netop den, som passer dit behov.

De fleste af vore infrarøde terrassevarmere er IP55/65 godkendte.

Hvad er fordelene ved infrarød opvarmning frem for udendørs gasterrassevarmere eller reflektorvarmere?

Gasvarmere må ikke bruges indendørs og der er opvarmningstid. Gasvarmere er store og besværlige at håndtere. Samtidig er de væsentlig dyrere i drift end infrarød opvarmning. Og man skal sørge for udskiftning af gasflasken.
Reflektorvarmere opvarmer luften og er ligesom gasvarmere følsomme overfor blæst (den varme luft blæses væk). Der er opvarmningstid. Hele rummet skal opvarmes. Reflektorvarmere er forholdsvis billige i anskaffelse.

Kræver de infrarøde varmere vedligeholdelse?

Levetiden for lamperne er min. 5000 timer. I modsætning til gasterrassevarmere, der skal fyldes op efter 10-20 timers brug, skal disse terrassevarmere ikke genopfyldelse.

Er infrarøde varmere økonomiske i brug?

En infrarød varmer på 600 watt bruger for under 2,00 kr. i timen. En infrarød varmer på 2000 watt bruger for ca. 4,50 kr. i timen. En gasvarmer bruger tilsvarende for 10-15 kroner i timen.
Hvorfor vælge IP55 godkendt terrassevarmer?
 
Det første 5 tal står for:
 
Indtrængen af støv er ikke helt forhindret, men støv må ikke trænge ind i en sådan mængde, at det påvirker materiellets funktion eller sikkerhed.
 
Det andet 5 tal står for:
 
Vand fra et strålerør rettet mod kapslingen fra enhver retning må ikke have nogen skadelig virkning. 
 
Med andre ord: En IP55 godkendt terrassevarmer er fremstillet til at hænge ude året rundt.
Fordele infrarøde terrassevarmere:
 
Infrarøde terrassevarmere til både inde og ude.
 
Terrassevarmerne kan bruges året rundt.
 
Stort udvalg til alle formål.
 
Terrassevarmer er billig i brug.
 
Ingen vedligeholdelsesomkostninger.
 
Udnyttelsesgraden af energien er meget høj.
 
Lige så snart du tænder for den infrarøde terrassevarmer
afgiver den varme til dig - det sker her og nu.
 
Energien bruges, når du ønsker det.
 
Og så er det nemt at tænde og slukke for den - bare tryk på kontakten og terrassevarmeren er igang.
 
 
 
 
Hvor kan de bruges?
 
Kun fantasien sætter grænsen for brugen af en infrarød terrassevarmer. 
 
Infrarøde terrassevarmere kan bruges både inde og ude.
 
Ideer til hvor de kan bruges: 
 
Altanen
Badeværelset
Båden
Cafeen
Campingvognen
Drivhuset
Gårdhaven
Haven
Markisen
Orangeriet
Parasollen
Restauranten
Rygeområdet
Sommerhuset
Soveværelset
Stuen
Terrassen
 
 
De infrarøde terrassevarmere bruges mere og mere på Caféer og Restauranter. Det tiltrækker kunder, som nyder at sidde ude under en markise eller parasol med varme og behageligt lys fra den infrarøde terrassevarmer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
JENSEN Services | CVR: 18 88 93 74 | Jægersborgvej 20, 2800 Kgs. Lyngby  | Tlf.: 29 25 99 07 | jensen@jensenservices.dk