JENSEN Services / Timberex olie

Timberex

Gulvklud fremstillet til polering - husk at bomuldsklude med olie kan selvantænde, så sørg for straks efter polering, at gennemvæde kludene med vand.
11,95 DKK
stk.
Timberex Heavy Duty til grundoliering og evt. vedligeholdelse. Den foretrukne olie af mange professionelle. Timberex Heavy Duty fremstilles nu med UV filter for at beskytte mod blegning. Timberex Heavy Duty fremstilles af naturlige hurtigtørrende olier og harpiks, som trækker dybt ned i træet. Timberex Heavy Duty er specielt velegnet til strækt belastede områder så som Lufthavne, Sportshaller, Museer, kontorer m.v..
1.349,00 DKK
stk.
Timberex Heavy Duty 5 liter - Grundolie
Til vedligeholdelse af oliebehandlede gulve. Plejeolien som er foretrukken af mange professionelle. Timberex Satin Oil anvendes til periodisk vedligeholdelse af gulve. Trænger dybt ned i træet. Overfladetør i løbet af 3-6 timer. Gennemhærdet efter nogle få dage.
899,00 DKK
stk.
Timberex Satin Olie natur 5 liter - plejeolie
Kvalitets olie til udendørs brug på terrassen, havemøbler og lignende. Meget nem at påføre.
1.399,00 DKK
stk.
Timberguard External Wood Finishing Oil  Natur   5 liter
På lager
1.219,00 DKK

Timberex Bio-C natur 5 liter

 
BIO-C anvendes til rengøring / vedligeholdelse af oliebehandlede trægulve. BIO-C er biologisk nedbrydeligt og indeholder ikke parfumer eller farvestoffer. BIO-C er neutral - pH7
379,00 DKK
stk.
Timberex Bio-C natur 5 liter
Timberex fremstiller en række olier, som alle er kombatible. Der er Timberex olier til indendørs brug og til udendørs brug. Timberex har olier til trægulve, træterrasser og havemøbler.

Til rengøring fremstiller Timberex Bio-C, som anvendes til pleje af oliebehandlede trægulve.
 
Olierne er meget nemme at påføre og giver et godt resultat.
JENSEN Services | CVR: 18 88 93 74 | Jægersborgvej 20, 2800 Kgs. Lyngby  | Tlf.: 29 25 99 07 | jensen@jensenservices.dk